vineri, iulie 13, 2007

Felix Tătaru e pe invers

Felix Tătaru, director general al GMP Advertising, a achiziţionat domeniul dumnezeu.ro în urmă cu câţiva ani, din dorinţa de a face “un site pentru suflet şi pentru mântuirea lui”. “M-am luat cu viaţa şi până acum nu am reuşit”, a declarat el.
În legătură cu domeniul, Felix Tătaru a declarat că vrea să creeze “un loc pentru care cei au întrebări pentru Doamne-Doamne şi nu ştiu unde să le pună”. Domeniul va deveni activ “când voi fi în stare. În starea sufletească de a-mi asuma această imensă răspundere. Aştept voluntari. De băşcălie sunt sătul. Văd că unii văd în asta o joacă. Ştiind gândul pe care l-am avut atunci când am cumparat domeniul, şi pe care nu l-am parasit, îndrăznesc să cred că nu am făcut vreo blasfemie... Nu-i înţeleg însă pe cei care blasfemiază iniţiativa... Sper să înţeleagă într-o zi, la timp”, a declarat Felix Tătaru. Domeniul dumnezeu.ro va fi utilizat pentru un proiect cu caracter religios, care ţine mai ales de om şi sufletul lui, de nevoia umană de raportare la Divinitate pentru a fi fericit cu adevărat şi de mântuirea sufletului. Tătaru doreşte ca, prin intermediul dumnezeu.ro, să facă ceva pentru comunitate. “Nu uitaţi că am studii teologice şi nu înţeleg de ce este atât de nefiresc ca un teolog care are acces la tehnologie să nu poată face ceva pentru comunitate. Ori sunt eu un anormal într-o lume normală, ori invers”, a menţionat el.

Un comentariu:

Anonim spunea...

daca pina se realizeaza initiativa aveti intrebari, consultati cu incredere niste situri serioase: crestinism-ortodox, nistea, sfaturiortodoxe.
si nu uitati sa mergeti la Biserica, duminica de duminica.