marți, iulie 10, 2007

De ce a fost Basescu la Felix Tataru

Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat, luni, că datoria Alianţei către firma GMP este „în jur de” 7 miliarde de lei şi trebuie achitată exclusiv de PNL, care a semnat contractul cu firma respectivă de publicitate.
Vasile Blaga a precizat că datoria Alianţei PNL-PD către firma GMP este „în jur de 7 miliarde de lei, poate mai bine de 200 de mii de euro”. Întrebat dacă datoria datoria faţă de GMP aparţine exclusiv PNL, liderul democrat a răspuns: „Da. Noi ne-am achitat”. El a declarat că suma este publică, apărând inclusiv în raportul către Curtea de Conturi. „Contractul între PNL şi firmă este semnat, nu sunt probleme. În toamnă vom putea discuta, fără nicio problemă”, a conchis Blaga. Datoria Alianţei PNL-PD către GMP şi sase mandate de parlamentar împiedică începerea demersurilor juridice pentur desfacerea alianţei. Reprezentanţi ai celor două formaţiuni au avut mai multe întâlniri, dar nu au ajuns la niciun acord.
Directorul GMP Felix Tătaru declara, în 22 iunie, că suma de 200.000 de euro vehiculată ca datorie a Alianţei este "aproximativ exactă" şi că atât reprezentantul PD, cât şi cel al PNL au semnat contractul în cauză.

Niciun comentariu: