marți, iunie 10, 2008

samsung versus apple


Samsung a lansat luni telefonul mobil touchscreen Omnia, cu câteva ore înaintea conferinţei în cadrul căreia piaţa se aşteaptă ca preşedintele Apple, Steve Jobs, să lanseze noua versiune a popularului terminal iPhone.
Omnia este asemănător cu iPhone, iar obiectivul acestui dispozitiv este de a uşura accestul utilizatorilor la internet de pe telefonul mobil. Modelul are ecran lat pentru vizionarea secvenţelor video, funcţii de redare a muzicii şi o cameră de 5 megapixeli.
Omnia rulează pe platforma Windows Mobile. Primul model al Apple iPhone a revoluţionat piaţa telefoanelor mobile performante, cu funcţii similare cu cele ale unui computer şi accent puternic pe compatibilitate cu formate multimedia. Următoarea versiune a acestui gadget este compatibilă cu reţele 3G şi are suport pentru funcţii de e-mail corporativ. Samsung Omnia va fi prezentat în premieră la conferinţa ComunicAsia, în Singapore, care va începe la 17 iunie, şi va fi lansat pe piaţa asiatică în aceeaşi săptămână. Omnia va fi vândut în Europa începând cu luna iulie.

Niciun comentariu: