miercuri, iunie 11, 2008

Orange la Publicis

Orange a ales Publicis Romania pentru servicii de creatie, potrivit unor surse din piata apropiate contului de comunicare.
Practic, o parte din serviciile de creatie Orange, ale caror detalii nu se cunosc inca, ar urma sa intre sub coordonarea lui Razvan Capanescu, Director de Creatie la Publicis Romania, una din agentiile de publicitate parte a grupului international Publicis, dupa ce contul a parasit de curand Leo Burnett & Target, o alta agentie membra a grupului de marketing si comunicare Publicis Groupe.
Conform unor surse din piata apropiate contului de comunicare, oficialii Leo Burnett erau instiintati la sfarsitul lunii aprilie de catre client ca pentru a imbunatati fluxul de activitati derulate pe contul de creatie Orange ar fi trebuit sa remedieze o serie de deficiente aparute in derularea serviciilor prestate de catre agentia de publicitate.
Anuntul nu avea sa aduca in final la o evolutie pozitiva a situatiei.
Cu sau fara legatura directa cu contul de creatie, Leo Burnett se despartea la inceputul lunii mai bine de 15 oameni, actiune care nu numai ca nu a dus la indreptarea situatiilor nedorite in fluxul de comunicare pentru serviciile de creatie ci a evoluat in final la intreruperea colaborarii intre cele doua parti.

Niciun comentariu: