vineri, iunie 13, 2008

Mobi One by MB Drăgan

Agenţia MB Drăgan a lansat Mobi One, un serviciu integrat de mobile marketing care le permite advertiserilor să trimită MMS-uri şi SMS-uri cu mesaje comerciale şi care permite şi optimizarea site-urilor pentru telefoane mobile.
Mobi One este un serviciu care pune la dispoziţia advertiserilor mijloace de mobile marketing de tipul MMS şi SMS marketing şi optimizarea aplicaţiilor şi site-urilor pentru dispozitive mobile.
Agenţia şi-a afirmat intenţia de a dezvolta, în viitor, şi alte instrumente de mobile marketing precum Bluetooth / Infrared shopping, Kioskuri interactive, Georeclame / Informaţii la cerere, Marketing viral pe mobil.
"Cel mai recent proiect, de care suntem foarte mândri, este un serviciu unic în România: Mobi One. Este primul serviciu integrat de mobile marketing din România. De ce am intrat într-un domeniu atât de nou pentru ţara noastră? Echipa MB Drăgan este conştientă de faptul că sub presiunea exercitată de utilizatori, companiile vor fi nevoite să se adapteze şi să ia în considerare un grup ţintă mult mai mare şi mai valoros. De aceea am dezvoltat Mobi One – www.mobione.ro –, care se poate spune că este unul dintre acele proiecte născute din dorinţa de a învăţa", a declarat Mihai Drăgan, Managerul agenţiei.
În cadrul acestui serviciu, agenţia a lansat, săptămâna aceasta, o aplicatie gratuită pentru iPhone si iPod Touch, marca MB Drăgan: Mobi One Maps.
Aceasta se foloseşte de aplicaţia Yahoo Maps, dând utilizatorilor ocazia să se orienteze mai uşor oriunde s-ar afla, funcţiile principale fiind cele cu care internauţii sunt obişnuiţi.

Niciun comentariu: