marți, februarie 19, 2008

Rogalski Grigoriu PR la Grădinița

Biroul Cannes Lions România şi Rogalski Grigoriu Public Relations au lansat catedra alternativă de creativitate în PR, prima formă de învăţământ creativ care cultivă creativitatea în PR şi care se derulează începând cu al patrulea an al Grădiniţei, informează un comunicat.
"Eliza Rogalski e un altfel de performer în PR. A început de la lucruri simple şi a ajuns, alături de echipa ei, rapid şi sigur, la performanţe pe care alţii nu le au pentru că, probabil, nici n-au visat la ele. Această echipă nu a rezonat la «nu se poate», iar rezultatele sunt publice. Ea ne demonstrează că se poate ca PR-ul sa fie lipsit de falsitate, nerutinat, proaspat, vibrant şi eficient. Cu oameni specializaţi la Chartered Institute for Public Relations (CIPR) şi premii la IPRA şi SABRE, ce alt om şi ce altă echipă ar fi fost mai potrivită să-i învete pe grădinari ce înseamna cultura ideii în PR ?", a declarat Teodora Migdalovici, fondatorul programului educaţional.
"Venim cu multă încredere către viitoarea generaţie de comunicatori, pentru că ştim că rolul PR-ului va creşte în viitor, indiferent de specialitatea pe care o îmbrăţişează fiecare. Sperăm să contribuim şi noi, cu forţele şi imaginaţia noastră, la formarea şi maturizarea pieţei de comunicare din România, în care PR-ul trebuie să joace rolul de catalizator. Şi noi şi colegii noştri de la Gradiniţă privim în viitor cu acelaşi optimism. În definitiv, este în mâinile noastre", a declarat Simona Dan, Senior Partner Rogalski Grigoriu.
Prezenţa echipei Rogalski-Grigoriu în calitate de maestru al Catedrei de creativitate în PR adaugă valoare reală programei Grădiniţei.
Cursurile generale ale Grădiniţei vor avea loc, ca şi în 2007, la Orange Concept Store.
Momentele de teorie vor alterna cu cele de lucru efectiv, prin rezolvare de brief-uri reale şi comentare a lor în spaţiul public al clasei. Cele mai interesante momente vor fi expuse săptămânal pe blogul Şcolii (www.gradinita.wordpress.com).
Agenţia de PR Rogalski-Grigoriu are o echipa de 15 consultanţi cu studii CIPR şi un portofoliu care cuprinde actualmente 16 clienţi: Agricola Bacău, Atlas Corporation, Băneasa Investments, BSG, BSR, Boom, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte România, Franke România, LaborMed Pharma, Millennium Bank, New Kopel Sixt, Ocif Group, Petrom, Tassullo şi Tuborg România.

Niciun comentariu: