marți, februarie 05, 2008

Orange și web 2zero

Orange lansează conceptul Share Box şi pe internet, la adresa www.sharebox.ro, la un an de la lansarea serviciului de conţinut generat de utilizatori pe portalul wap Orange World.
Share Box este actualmente un serviciu convergent de content sharing, care le oferă utilizatorilor - clienţi Orange sau nu - posibilitatea de a încărca imagini şi videoclipuri pe care ulterior le pot vizualiza, comenta şi vota online, la adresa www.sharebox.ro, cât şi în Orange World pe wap, de pe telefonul mobil.
Acest serviciu de tip web 2.0 este caracterizat de interactivitate, fiind orientat către tineri şi persoanele interesate de site-uri de tip "user generated content", reţele de socializare online şi blogging.
Transmiterea conţinutului de pe telefonul mobil se realizează simplu şi rapid, prin MMS, la numărul 667 (tarif standard).
În plus, utilizatorii vor putea vota, administra sau comenta toate materialele publicate în cadrul serviciului Share Box. În plus, videoclipurile din Share Box vor putea fi postate de utilizatori şi pe propriile site-uri.
Conţinuturile din Share Box vor fi moderate, pentru a se evita publicarea de videoclipuri şi fotografii care ar putea aduce prejudicii unor persoane fizice sau juridica sau care ar putea încălca drepturile de autor.

Niciun comentariu: