luni, februarie 25, 2008

IAA Excellence Awards - 25 martie

IAA România a anunţat lansarea, începând cu anul acesta, a IAA Excellence Awards, eveniment în premieră în România, care îşi propune să distingă excelenţa în comunicare.
În cadrul conferinţei de presă organizate în vederea prezentării raportului anual al IAA România, preşedintele organizaţiei, Felix Tătaru, a anunţat lansarea premiilor IAA Excellence Awards, care se vor un mijloc de recunoaştere şi apreciere a persoanelor care prin modul lor profesionist şi etic, au dovedit performanţe la nivel de excelenţă în activitatea de zi cu zi.
Premiile sunt o iniţiativă a conducerii IAA şi vor debuta anul acesta, câştigătorii urmând să fie anunţaţi la sfârşitul lui martie. Ediţia de anul acesta a premiilor va recunoaşte lucrările care se remarcă prin excelenţă şi care au fost realizate pe parcursul anului trecut.
Prin această iniţiativă, IAA vrea să promoveze valorile, deoarece Felix Tătaru a remarcat că românii nu sunt capabili încă să îşi aprecieze propriile valori.
"Ne propunem să promovăm valoarea şi să vedem lucrurile făcute de oameni şi companii, cu accentul pus pe oameni (...) Ne-am întrebat dacă realizând acest proiect adăugăm valoare industriei şi, pornind de la constatarea că există mulţi români care se bucură de recunoaştere în străinătate dar în ţară s-au pierdut în anonimat, am ajuns la concluzia că probabil, în România, nu există încă dioptrii care să permită recunoaşterea valorii. De aceea ne-am asumat răspunderea de a demara această iniţiativă, care va avea un singur criteriu - identificarea excelenţei", a declarat Felix Tătaru.
Potrivit reprezentanţilor IAA România, competiţia nu include categorii specifice, putând fi propuşi pentru aceste premii profesionişti din orice domeniu de activitate, dar ale căror acţiuni derulate anul trecut se remarcă prin excelenţă.
Cei care vor formula propunerile pentru aceste premii sunt membrii IAA, care au la dispoziţie în acest sens un formular pe site-ul IAA. Toate propunerile pentru premii trebuie făcute până cel mai târziu pe 20 martie, urmând ca Board-ul IAA să dezbată şi să selecteze câştigătorii, care vor fi daţi publicităţii în cadrul unei gale care va avea loc pe 25 martie.
Potrivit lui Felix Tătaru, premiile nu vor fi unele băneşti, ci se vor o adevărată recunoaştere a calităţii şi excelenţei profesionale.

Niciun comentariu: