marți, februarie 26, 2008

LinkedIn pe telefon

LinkedIn, reţeaua de socializare dedicată profesioniştilor din orice domeniu, se transformă într-un instrument esenţial pentru afaceri, lansând în acest sens un serviciu mobil.
Site-ul are actualmente 19 milioane de utilizatori în întreaga lume, care folosesc extensiv telefoane Blackberry şi iPhone.
Noul serviciu LinkedIn, disponibil la adresa www.m.linkedin.com, le permite utilizatorilor să acceseze principalele aplicaţii ale serviciului prin intermediul site-ului, cum ar fi căutarea de contacte şi CV-uri, invitarea de noi contacte şi primirea de informaţii privind persoanele care au aderat la reţea.
Reţelele sociale explorează modalităţi de a-şi extinde audienţele şi mai mult, motiv pentru care lansează versiuni în mai multe limbi şi servicii "mobile-friendly".
Kevin Eyres, Managing Director LinkedIn Europe, a declarat că lansarea unui serviciu mobil a fost cerută în mod repetat de utilizatorii reţelei.
"Oamenii ne-au cerut asta în numeroase rânduri. Mulţi dintre utilizatorii noştri se află în mod frecvent în şedinţe sau conferinţe şi un serviciu mobil ne permite să extindem serviciile pe care le oferim. Altfel spus, serviciul mobil le permite să îşi ia cu ei reţeaua de socializare", a spus el.
LinkedIn a testat serviciul mobil timp de şase săptămâni şi a lansat luni, primele versiuni de testare în limbile engleză, franceză, germană, chineză şi niponă.

Niciun comentariu: