luni, mai 19, 2008

Rogalski Grigoriu - nominalizare la CIRP

Agenţia de PR Rogalski Grigoriu este nominalizată la Chartered Institute of Public Relations (CIPR) Excellence Awards, cu campania Millennium Bank - "Un brad pentru toţi românii", proiect finalist la categoria "Broadcast" şi care intră în faza finală de jurizare.
Categoria "Broadcast" din cadrul CIPR Excellence Awards premiază campaniile europene care s-au remarcat printr-un număr impresionant de ştiri TV şi Radio.
Aceasta este prima dată când o campanie dezvoltată în România intră pe lista scurtă a festivalului de excelenţă în PR coordonat de cea mai veche organizaţie profesională de specialişti în relaţii publice din Europa – CIPR.
Premiile CIPR reprezintă o formă de recunoaştere a profesionalismului în PR, fiind atribuite de un juriu de aproximativ 60 de specialişti, toţi membri ai Chartered Institute of Public Relations. CIPR este cea mai mare organizatie europeana de specialisti in PR, specializata in programe de training, recunoastere si premiere a celor mai valoroase campanii de comunicare din Europa. În cadrul CIPR) Excellence Awards sunt în total 28 de categorii standard, la care se adaugă două premii speciale, pentru cel mai bun comunicator şi cel mai bun jurnalist al anului. Câştigătorii pe fiecare categorie vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii speciale la Londra, pe 15 septembrie.
Rogalski Grigoriu este prima agenţie din România căreia International Public Relations Association (IPRA) i-a acordat trofeul Golden World Award, considerat Oscarul PR-ului, pentru cea mai bună lansare a unui brand la nivel internaţional, precum şi prima deţinătoare a trofeului SABRE European Awards pentru excelenţă în crisis management. Având o echipă de 15 consultanţi specializaţi prin Chartered Institute of Public Relations, precum şi competenţe extinse în comunicare, prin cursuri de Creative Planning, Idea Management şi Competitive Intelligence, Rogalski Grigoriu este agenţia de PR cu expertiză completă în consumer, healthcare, business-to-business, financial, real estate, retail, litigation PR, crisis & issues management.

Niciun comentariu: