luni, aprilie 14, 2008

onestitatea surselor


Actorul francez Gérard Depardieu a invitat recent circa 40 de jurnalişti, pentru a le prezenta noul vin produs de acesta împreună cu omul de afaceri Bernard Magrez, ziariştii primind drept cadouri ceasuri fabricate de Cartier, în valoare de peste 1.000 de euro fiecare.
Astfel, jurnaliştii invitaţi pe 26 martie, la restaurantul hotelului Plaza din Paris, au fost "cadorisiţi" cu câte un ceas marca Tank Must de la Cartier, în valoare de 1.610 euro fiecare.
Toate ceasurile erau însoţite de un certificat de autenticitate semnat de un ceasornicar din Bordeaux. Mai mult decât atât, jurnaliştilor prezenţi li s-au servit feluri de mâncare preparate de celebrul Alain Ducasse, un mare maestru bucătar francez.
Toate aceste favoruri au stârnit multe comentarii şi întrebări cu privire la sinceritatea jurnaliştilor care urmează să scrie despre calitatea produselor prezentate de cuplul de prieteni Depardieu-Magrez.
Bernard Magrez este un magnat al vinului în Franţa. El are în proprietate 35 de domenii, din care cinci împreună cu Gérard Depardieu, şi realizează o cifră de afaceri de aproape 40 de milioane de euro pe an.
(de pe bakchich.info)

Niciun comentariu: