miercuri, ianuarie 09, 2008

Vodafone și 3G

Vodafone România a lansat Pebble USB Modem, produs inovativ care îmbogăţeşte portofoliul companiei de produse şi servicii 3G broadband, informează un comunicat.
Pebble USB Modem furnizează acces rapid la Internet, e-mail şi alte aplicaţii Vodafone, pentru utilizatorii de PC sau de laptop, asigurând viteze de reţea de până la 3,6 Mbps.
Modem-ul incorporează tehnologiile HSUPA şi HSDPA care vor permite viteze de pana la 7,2 Mbps pentru nivelul urmator de dezvoltare a serviciilor 3G broadband.
Pebble USB Modem este un dispozitiv portabil de tip „plug and play”, cu dimensiuni reduse şi uşor de folosit. Utilizatorii trebuie să conecteze dispozitivul la portul USB al unui PC sau laptop, software-ul inclus instalându-se automat pe computer şi furnizand acces instant la Internet la viteze 3G broadband, de pana la 3,6 Mbps. In decembrie 2007, Pebble USB Modem a fost premiat cu prestigioasa distincţie „iF Product Design Award 2008”, acordat de Forumul International de Design „iF” pentru design-ul sau deosebit.
Promoţional, Vodafone România oferă dispozitivul Pebble USB Modem gratuit, pentru abonamentul 3G broadband cu 8 GB de trafic inclus, încheiat pe o perioada de 2 ani, şi la preţuri speciale, începând cu 24 de euro, pentru celelalte tipuri de abonamente.

Niciun comentariu: