luni, ianuarie 21, 2008

Anatomia lui Grey pe telefonul mobil

Compania Gameloft, specializată în publicare şi dezvoltare de jocuri pentru telefoanele mobile, lansează jocul "Anatomia lui Grey", care poate fi jucat pe telefonul mobil şi are la bază primele trei sezoane ale serialului.
Jocul le aduce fanilor şi gamerilor şansa de a experimenta emoţii intense şi momente dramatice în mini-jocuri care au la bază e
"Mini-jocurile vor încânta audienţa masculină, urmând ca audienţa feminină să se delecteze cu drama care se dezvoltă pe parcursul jocului şi cu interacţiunea personajelor", a declarat Gonzague de Vallois, Senior Vice President of Publishing la Gameloft.
Incluzând decoruri fidele celor din serial, "Anatomia lui Grey: Jocul pentru telefoane mobile" le permite jucătorilor să treacă prin cele mai intense momente, intrând în rolul personajelor.
Jocul este disponibil pentru utilizatorii din România pe portalurile Orange și Vodafone.
Gameloft este unul dintre liderii în domeniul editării şi publicării de jocuri video pentru telefoane mobile. Compania s-a înfiinţat în 1999 şi s-a dezvoltat ca una dintre cele mai inovatoare companii din domeniu, realizând jocuri pentru telefoane mobile echipate cu tehnologie JavaTM, BrewTM sau SymbianTM. Numărul total de telefoane mobile echipate cu această tehnologie va creşte la peste doua miliarde de unităţi în 2008.
Gameloft are sucursale la New York, San Francisco, Seattle, Montreal, Mexic, Buenos Aires, Paris, Londra, Cologne, Milano, Madrid, Lisabona, Copenhaga, Varsovia, New Delhi, Seoul, Beijing, Hong Kong, Tokyo, Sydney și București.

Niciun comentariu: