marți, ianuarie 22, 2008

Cultural Network

Poetul Gelu Vlasin a lansat reţeaua "performance - the international cultural network", un loc de "întâlnire" pentru poeţi, scriitori, artişti, oameni de teatru, pictori şi muzicieni.
Pe site-ul http://reteaualiterara.ning.com s-au înregistrat, ppeste 230 de oameni de cultură din Spania, România, Franţa, Canada, Australia, USA, Siria şi Germania.
Printre aceştia se află Francisco Munoz, David Backstrom, Oleg Garaz, Erkut Tokman, Jose Javier Gonzalez, Mihai Ignat, Cosmin Perta, George Vasilievici, Şerban Axinte, Livia Roşca, Andrei Ruse, Adi Georgescu, Miruna Vlad şi Cristina Maria Vlasin.
Cei care s-au înscris în reţea au posibilitatea, în mod gratuit, să-şi creeze propria pagină web, să posteze texte, fotografii, muzică, video, să beneficieze de o adresă personală de mail şi să lege contacte cu oameni de cultură din alte ţări, dar şi cu promotori culturali, agenţi literari, edituri, reviste sau traducători.
Gelu Vlasin, născut în Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud, a debutat în 1999 cu volumul de versuri "Tratat la Psihiatrie", pentru care a obţinut premiul de debut al Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti, iar în anul 2000, premiul Uniunii Scriitorilor din România, la Colocviile "George Coşbuc". A publicat, până acum, patru cărţi de poezie şi pregăteşte, pentru acest an, debutul în proză cu o carte despre peripeţiile unui roman în ţinuturile lui Don Quijote.
Gelu Vlasin este rezident la Madrid şi este responsabil de comunicare şi imagine la Federaţia asociaţiilor româneşti din Spania, Fedrom.

Un comentariu:

gelu vlasin spunea...

mersi pentru prezentare :)