joi, august 23, 2007

Promotie Rolling Stones

Melodiile din catalogul trupei britanice Rolling Stones, în format mp3, vor fi disponibile, în premieră, pentru achiziţionare online, neprotejate prin sistemul Digital Rights Manager (DRM), prin compania londoneză 7digital, în urma unei înţelegeri cu compania EMI, informează Reuters.
Consumatorii pot asculta, fără nici un fel de restricţii, muzica descărcată pe un număr nelimitat de playere digitale şi computere. Cele 24 de albume sunt livrate la o viteză de 320 kb/s, iar în următoarele patru săptămâni vor fi disponibile exclusiv pe site-ul de internet http://www.7digital.com, la preţul de 5,49 de lire sterline (10,88 de dolari) bucata.
După ce perioada promoţională va expira, fiecare album va costa 7,99 de lire sterline (15,83 de dolari).
Anunţul făcut marţi coincide cu primul dintre cele trei concerte pe care membrii trupei Rolling Stones le susţin pe stadionul O2 din Londra. Ultimul concert, care va avea loc duminică, va încheia turneul mondial al trupei, "A Bigger Bang", început în urmă cu doi ani.
Catalogul include toate albumele live şi de studio ale trupei Rolling Stones, de la "Sticky Fingers" (1971) până la "A Bigger Bang" (2005), dar şi mai multe compilaţii, precum "Jump Back" şi "Made In The Shade".
Toate melodiile descărcate de pe 7digital pot fi ascultate pe orice platformă mp3, precum iPod, Zen, telefoane mobile şi PDA.

Niciun comentariu: