marți, august 28, 2007

"Managementul Crizei" = Evensys şi Nicola Porter Novelli

Compania Evensys şi agenţia de relaţii publice Nicola Porter Novelli organizează, în 19 septembrie, la JW Marriott, prima ediţie a seminarului "Managementul Crizei", care se adresează specialiştilor în relaţii publice.
Training-ul specializat se adresează specialiştilor în relaţii publice, reprezentanţi ai agenţiilor de PR, directorilor de comunicare sau de corporate affairs ai companiilor româneşti şi multinaţionale. Seminarul "Managementul Crizei" se va desfăşura în două ediţii, 19 septembrie şi 7 noiembrie, respectând acelaşi program, structură şi loc de desfăşurare, numărul maxim de participanţi per seminar fiind de 30 de persoane.
Seminarul oferă cadrul unor prezentări legate de cauzele declanşării crizelor de comunicare şi modalitatea de gestionare a acestor crize. Participanţii vor asista la prezentări aplicate, vor dobândi instrumente de lucru concrete pe care le pot utiliza în activitatea lor curentă, informaţii, studii şi analize. De asemenea, participanţii la seminar vor parcurge simularea unei situaţii de criză, fiind supuşi gestinonării acesteia în faţa jurnaliştilor prezenţi al eveniment.

Printre invitaţii la seminar se numără Mihaela Nicola, CEO al the group, Sorina Mihai, Managing Partner al Nicola Porter Novelli şi Răzvan Ionescu, Redactor şef Evenimentul Zilei.
"Seminarul de crisis management reprezintă o întalnire utilă a specialiştilor în relaţii publice, o analiză atentă şi aplicată a cauzelor şi modalităţilor de gestionare a unei crize. Deşi reprezintă subiectul cel mai delicat al meseriei de PR-ist şi proba de foc a competenţelor, criza de comunicare este privită cu aceleaşi temeri precum o maladie cronică", a declarat Mihaela Nicola, CEO, the group.
"Dupa succesul înregistrat cu seminarul «Faţă în faţă cu presa», propunem acum specialiştilor în comunicare şi PR probabil cel mai fierbinte subiect al momentului – managementul crizei. Aceasta a doua colaborare cu agenţia Nicola Porter Novelli vine în sprijinul seriei de seminarii lansate în această vară, care va continua cu noi formate dedicate unor discipline în dezvoltare accelerată în marketingul actual", a subliniat Dana Dumitrescu, Managing Partner Evensys.
Evensys este o companie de organizare de evenimente şi meeting-uri corporate. Evensys oferă atât consultanţă pentru planificarea de evenimente de business (conferinţe, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinţe de presă, mese rotunde), cât şi implementarea soluţiilor propuse.

Nicola Porter Novelli, agenţie membră The Group şi afiliată la agenţia internaţională Porter Novelli, este specializată în media relations, comunicare corporatistă şi marketing communications. Clienţii agenţiei beneficiază de consultanţă în domeniul imaginii corporatiste, de traininguri pentru relaţia cu media şi apariţii publice, precum şi de servicii ce acoperă managementul crizelor şi public affairs.

Niciun comentariu: