sâmbătă, iulie 19, 2008

Zăinescu părăsește The Group

Fondator și Managing Partner la New Media Agency, Zăinescu mai controla în New Media 25% din agentie, dupa ce în urmă cu un și jumătate, holdingul controlat de Zoltan Szigeti și Mihaela Nicola intra cu 50% in compania în care, tot atunci, Ciprian Stavar avea 25%.
Stăvar se alătura companiei în momentul în care New Media a batut palma cu The Group, însă a părăsit-o cu câteva luni mai devreme înaintea fondatorului. Partenerul lui Zăinescu punea atunci despărțirea de New Media pe seama unor rațiuni personale de relocare, alături de familia pe care o avea stabilită în Sibiu.
De fapt, se pare că în spatele motivațiilor celor 2 (Zăinescu și Stăvar), mai exista un nume - Vlad Stan, cel care teoretic încă, este la conducerea Navidoo.
Teoretic, pentru că zvonurile de pe piață, deși dezmințite de Stan, alimentează ideea că acesta ar fi pe picior de plecare din the group.
Zvonuri întărite și de concedierea unor angajați 'rebeli' de la Navidoo de către Zoltan Szigeti personal, în condițiile în care Managing Partenerul Stan este văzut din ce în ce mai rar în companie...
Zăinescu mai deține 50% din firma Direct Information & Communication. O altă afacere a sa de succes este serviciul online Comunicatedepresa.ro
Despre viitor, Alin Zăinescu spune că are un proiect în zona de servicii pe internet.

Succes tuturor!

Niciun comentariu: