sâmbătă, iulie 19, 2008

ADC*RO prima promoție

Prima generaţie de studenţi ai Şcolii de creaţie ADC*RO a absolvit cursurile care s-au derulat în perioada aprilie – iulie 2008.
Petrecerea de absolvire a primei promoţii de absolvenţi ai Şcolii de creaţie ADC*RO a avut loc în The Rooms pe 17 iulie şi a reunit 400 de invitaţi din industria românească de publicitate.
Adrian Constantin, Alexandru Tătaru, Bogdan Răileanu, Dan Pastia, Flavius Deheleanu, Ioana Movileanu, Iulia Corniciuc, Iulian Burcescu, Mihai Zahiu şi Sorin Dincea sunt cei zece studenţi care au fost rasplătiţi de ADC*RO prin returnarea taxei de participare la Şcoala de creaţie, pentru abilităţile demonstrate în timpul cursurilor şi al stagiilor din ultimele luni.
Petrecerea de absolvire a studenţilor Şcolii de creaţie ADC*RO a fost oferită de J&B şi a fost organizată cu sprijinul Pepsi şi al Apple(???).
Şcoala de creaţie ADC*RO este un proiect Art Directors Club România(ADC*RO) şi o iniţiativă a Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).
Prima ediţie a fost organizată de Millenium Communication
Art Directors Club România (ADC*RO) are în vedere continuarea proiectului şi ia în considerare organizarea altor ediţii ale Şcolii.
Printre planurile ADC*RO se numără şi alcătuirea şi publicarea unui Anuar al industriei de publicitate din România.

Niciun comentariu: