sâmbătă, mai 02, 2009

imnul turistic al romaniei


Romănia, țara tuturor posibilităților :)
"Imnul este destinat, în primul rând, pieţelor internaţionale şi va fi promovat ca atare.
El va deveni un şlagăr anul acesta pe litoral, pentru că este uşor de cântat şi are versuri uşor de reţinut"

Asta e declarația oficialilor, după care am aflat și suma necesară pentru acest deosebit hit - zecemiideeuro, 10.000!
Deosebitul imn turistic îl puteți asculta aici
Acuma, dacă știți cât costă un imn, puteți calcula cât costă o melodie câștigătoare la Eurovision?...

PS - să trecem și creditele (adică acolo unde s-a dus o parte din bani)
imnul este compus de Marius Moga şi interpretat de acesta, alături de Loredana Groza, Smiley, Felicia Filip şi Aurelian Temişan, acompaniaţi de o tânără naistă (al cărui nume nu a mai fost considerat la fel de important)...

3 comentarii:

vicky spunea...

Sunt socata si dezgustata.. am senzatia ca cineva isi bate jos de noi rau de tot… pe fata!!.. dupa 8 ani in turism… 3 hoteluri si o agentie de turism… dupa studii indelungate ..in marketing.. master in turism.. cursuri THR, IATA.. Amadeus.. dupa ce am calatorit in mai mult de 13 tari…. cred ca am dreptul sa spun raspicat:.”IMNUL ASTA ESTE O PORCARIE ATAT DE MARE.. INCAT AM SENZATIA CA DNA MINISTRU ESTE DE FAPT UN DUSMAN AL TURISMULUI.. SI TREBUIE CONTRACARATA CUMVA… PENTRU CA NOUA.. CELOR PASIONATI DE TURISM… NE CAM PUNE BETE IN ROATE!!”

dacu spunea...

păi, hai să facem o agenție de turism cu căruța, teleguța, ce-o mai avea fiecare pe la bunici... pînă trece criza și se face infrastructura :)

predescu spunea...

asta cu agentia cu caruta si teleguta e tare!! pe cuvant. ma gandesc temeinic la idee daca nu te deranjeaza.am un prieten care are o vila undeva in zona olanesti; nici gand de pensionari si tratamente; el isi face o promovare foarte tare pe grupuri bine definite din germania si austria "extreme driving in romania".e beton si vin acei turisti sa se plimbe atat pe strazile din jud.Valcea pline de gropi cat si pe ceva circuit pe acolo.ce e si mai frumos: revin an de an sa se plimbe pe gropi!